tisdag

v30


Mini är nu ca 40 cm lång och väger 1,4 kg.
Det är ett väldigt livligt barn jag bär, full rulle dag som natt, det tycker jag är trivsamt.
Jag märker att barnet behöver mycket energi nu, vaknar varje natt och måste gå upp för att äta mellanmål.
Jag har haft ett par väldigt gravida veckor, järnvärde nere vid fotknölarna, mycket foglossning och knivskarpa nattliga drömmar.

August (Mim) och Stanley (Diddi) pratar mycket om bebisen, vi tittar på bilder från när de var små och tar hand om dockor för att verkliggöra det hela.
Stanley, som gillar att räkna, tar alltid med bebisen när han listar på handen vilka som är hemma:
"Mamma, Pappa, Diddi, Mim och bebisen -fem! vi är fem mamma!"
August säger: "Nej, jag kan inte för jag har bebis i magen" för att trixa sig ur saker.

Om som längst 12 veckor kommer du lilla älskling, vi längtar efter dig.

4 kommentarer:

 1. Haha, underbart knep av August! :D
  Hur gamla är pojkarna när Mini ska komma? Alfred var 2 år och 8 månader när tjejerna kom, och det kändes som en helt perfekt ålder, tyckte jag.

  SvaraRadera
 2. De kommer vara 3 år och två månader, det är precis samma avstånd som mellan mig och min syster. Känns himla bra :)
  Var Alfred blöjfri när dina döttrar kom? Jag går och funderar nämligen på hur en gör och ifall vi hinner det innan april.. vore ju väldigt smidigt :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, nu måste jag tänka här - nej, han blev blöjfri på dagarna när han var precis runt 3, så han måste haft blöja de första månaderna. Men jag tyckte inte det gjorde så mycket, faktiskt. Det var nästan jobbigare när han skulle börja kuta på toa stup i kvarten sen. :D På nätterna blev han torr runt 4 år, men jag tvingade stackarn att ha blöja på nätterna i flera månader till bara för att slippa de enstaka gånger han kissade på sig... Jag tycker ärligt talat det är rätt bekvämt med blöjor, fast dyrt blir det ju.

   Radera
  2. ja visst är det smidigt! Men, jag har fått för mig att mina skulle må bra av att bli mer självständiga, få mer makt i sin vardag du vet :D Det är väldigt bråkigt här hemma just nu, de bråkar med mig alltså. Fight the authority!! (kan inte förstå var de fått det irån? ;)
   Tack för tips!

   Radera